CROAZIERA

este considerată, pe bună dreptate, regina vacanțelor și a ofertelor de turism!

Fiecare dintre noi s-a lăsat purtat de imaginație, visându-se într-o croazieră perfectă, care să-l poarte către locuri interesante, exotice, celebre sau, din contră, misterioase. O croazieră pe un oraș plutitor, elegant și confortabil reprezintă o experiență care merită trăită, măcar odată în viață!

Acest gen de vacanță este foarte potrivit pentru persoanele care nu se descurcă foarte bine cu organizarea în detaliu a călătoriilor: te îmbarci pe un vapor, plecând din țara X, ai mesele asigurate, bar la dispoziție, piscină, seri cu divertisment, iar noaptea dormi, urmând ca a doua zi să te trezești în alt oraș, fiind odihnit și pregătit să-l vizitezi, fie singur sau apelând la un ghid.

Dar, până și cei mai experimentați călători au nevoie de câteva zile de răsfăț și o pauză de la organizarea vacanțelor!

Pentru a te bucura pe deplin de croazieră și de toate detaliile unui sejur desăvârșit, este necesar să cunoști câteva lucruri despre: rezervarea călătoriei, îmbarcarea, oferta serviciilor gratuite și alte câteva detalii tehnice.

Rezervarea

Este indicat să alegi tipul de cabină în care vei sta, în funcție de bugetul de care dispui. Cabinele care se afla la interior sunt cele mai ieftine. Ca și preț, urmează cele cu vedere spre ocean, apoi cele cu balcon, iar cele mai scumpe sunt suite-urile, foarte încăpătoare, utilate complet și cu vedere extraordinară, potrivit stuff.co.nz. Pentru cei care au rău de mare, este bine de știut seria cabinelor care se află cel mai aproape de centrul navei sunt cele mai stabile.

Înainte de a rezerva o cabină, citește cu atenție caracteristicile vasului, pentru că fiecare navă de croazieră are un stil aparte. Pentru a evita riscurile de orice fel, mai ales dacă nu ai mai fost într-o croazieră, cel mai bine este să consulți un agentul de turism via Karussell In.

Îmbarcarea

Atunci când îți faci bagajul, ține cont de itinerariu și de prognoza anunțată. Asigură-te că iei cu tine suficiente haine, pentru că serviciul de spălătorie pe un vas de croazieră este scump.

Dacă trebuie să călătorești cu avionul până în punctul de plecare al navei, încearcă să ajungi cu o zi mai devreme. Dacă zborul tău este anulat sau are întârziere, poți să îți iei gândul de la vacanță!… Vaporul nu așteaptă!
În momentul îmbarcării, asigură-te că ai toate documentele la îndemână.
Verificarea actelor tuturor pasagerilor durează destul de mult.

Servicii

Nu ai nevoie de bani cash pe vasul de croazieră. Fiecare pasager primeste un card, asemănător cu cel de credit, pe care poți să încarci ce sumă de bani dorești. Mesele pe care le iei în sala de mese sau la piscină sunt incluse în pachet. Poți comanda mai multe feluri de mâncare și desert. Daca vrei să iei masa într-un restaurant cu specific, trebuie să plătești în plus.

Apa, cafeaua, ceaiul, sucul și laptele sunt gratuite. Alcoolul și băuturile carbogazoase, nu.
Spectacolele, programele de sport, parcurile acvatice sunt, de asemenea, gratuite. Unele servicii SPA se plăteasc. Dacă vrei să nu faci risipă de bani, evită casino-urile și magazinele cu suveniruri!

Utilizarea telefoanelor mobile pe mare, dacă serviciul este disponibil, este costisitor. Cele mai multe nave de croazieră oferă pachete Wi-Fi, dar sunt scumpe, așa că, mai bine așteptați până ajungeți într-un port.

Detalii tehnice și logistice

Asigurarea de călătorie e obligatorie. Pe lângă pierderea bagajelor, amânarea excursiei sau dezastre, asigură-te şi că acoperă şi costurile unei evacuări cu elicopterul.
Fă-ţi toate analizele şi un consult medical. Pe vase există doctor, dar acesta ar putea să nu fie angajat al companiei, ci doar “închiriat” şi atunci vei plăti consultaţiile dacă nu acoperi şi asta prin asigurare.

Reputaţia unei companii de vase de croazieră e foarte importantă. Studiază bine înainte să alegi!

Fii atent la cursurile de evacuare care durează 24 de ore şi studiază bine planurile navei şi află ce număr are barca de salvare unde ai fost înscris.
Alege-ţi vasul de croazieră în funcție de specificul ei: pentru familii, pentru burlaci sau pentru petreceri.

Dacă te-ai hotărât să pornești într-o croazieră, contacteză un agent de turism Karussell In și, împreună cu el descoperă oferta care ți se potrivește cel mai bine!

Hai să vorbim despre viitoare ta vacanță !

Datele noastre de contact:

+4-0269-212.250

office@karusell.ro

Sibiu, Str. Transilvaniei nr 2A, Cod 550056

Luni – Joi 09 AM - 6 PM; Vineri 09 AM – 5 PM

Pentru mai multe informații va rugam sa completați formularul de mai jos:

    Nume si prenume*

    Email*

    Numar telefon*

    Mesajul tau